Små tarteletter m. Færøsk varmrøget laks og ærtecreme.
Toppet med friske krydderurter
Røget dyrekølle m. knoldselleripurrè og ristede svampe.
Små skaller m. hjemmelavet krabbesalat, toppet med friske krydderurter.
Små bagte svampe m. geddecreme, citron og krydderurter, toppet m. pankorasp.
Friteret risottokugler, dertil trøffelmayonaise.
Flankesteak stegt m. rosmarin, citron og hvidløg.
Serveres på kålsalat m. bagt persillerod, sukkerærter og sojaristede mandler, smagt til m. solbærvinagrette.
Fransk Fourme d àmbert. (komælk, blåskimmel. Fyldig men rund i smag)
Fransk Morbier. (komælk, halvfast. Lidt fyldig smag)
Hj. bagt ØKO. Brød m. rosmarin og havsalt.
Mandeltærte m. marcipan toppet m. creme af citronverbena.
Kr. 375.- pr. person.
Alt kommer på fade og i skåle. Der er ta’ bestik, Kogekonen’s salt og peber blanding og menuskilt.
Min. 2 kuverter