Vi skal passe på hinanden
I disse tider er det især vigtigt for mig, at jeg gør alt for, at du skal føle dig tryg, når du indgår en aftale med Kogekone de luxe.
Jeg prioriterer din og dine gæsters sikkerhed højest, og sørger for altid, at tage de nødvendige forholdsregler i overensstemmelser med de relevante myndigheders anbefalinger.
Sådan arbejder jeg
Når vi mødes, giver jeg ikke hånd. Jeg hilser med et “Hej”.
Jeg arbejder med handsker og har mundbind el. visir på. Jeg har særlig fokus på høj hygiejne, herunder rengøring i køkkenet og jeg medbringer sprit og håndsæbe til brug ved mit arbejde i køkkenet og ved servering af maden.
Servering af maden
Buffet
Jeg bestræber mig på, at maden på buffeten er portions anrettet. Jeg har også her stor fokus på hygiejnen – og medbringer sprit og handsker til alle deltagere, og sørger for at alle har mest mulig afstand ved buffeten.
Servering
Ved tallerkenanretning og servering fra fade, vil serveringspersonalet have handsker og mundbind på, og alle vil være instrueret i at holde så meget afstand som muligt.
Gæsterne
For, at der er så få som muligt, som rører ved flasker og vandkarafler, anbefaler jeg, at der udpeges én gæst pr. bord til at modtage og skænke vin, vand m.v.
Præsentation og instruktion
Jeg præsenterer altid maden inden servering, og i forlængelse af dette vil jeg fortælle alle deltagere om, hvordan de skal forholde sig så vi alle passer på hinanden.
Kontakt mig på e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til, hvordan dit arrangement kan afholdes på en tryg og sikker måde.
Private- og firmafester
Alle har et fælles ansvar for at holde afstand, have god hygiejne og ikke at møde op, hvis man har symptomer på sygdom.
Retningslinjer
Krav og retningslinjer for afholdelse af fester og events afhænger af det enkelte arrangements indhold og deltagere.
Jeg forventer, at mine kunder – som jeg selv – holder sig orienteret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.
Her er link til myndighedernes aktuelle Råd & Regler :