Menu

Forret

Varmrøget færøsk laks

Serveret på spåner af frisk grøn asparges, cantaloupmelon

og saltristede cashewnødder

  Toppet m. sød chilidressing m. citron

Hjemmebagt økologisk maltflutes m. hampmel og brændenælder

Pisket smør m. kærnemælk og havsalt

Hovedret

Helstegt kalveculotte, fra Himmerland

Kyllingebryst stegt m. ramsløgpesto

Små nye danske kartofler, stegt i smør

Forårssalat m. forskellige salater, skvalderkål, friske grønne asparges, jordbær,

  soyaristede mandler, blomster og balsamico dressing

 Perlebygsalat m. tomat, spinat, basilikum, bøffelmozzarella og citronolie

Hjemmelavet kalvesauce

Dessert

Hjemmelavet vaniljeis

 Serveret på jordbærpurré

 Toppet m. sukkerristede hasselnødder, knuste makroner,

 friske jordbær og citronverbena

Min 30. kuverter – 395kr. pr. kuvert