
Menu
Forret
Varmrøget færøsk laks
Serveret på spåner af frisk grøn asparges, cantaloupmelon
og saltristede cashewnødder
Toppet m. sød chilidressing m. citron
Hjemmebagt økologisk maltflutes m. hampmel og brændenælder
Pisket smør m. kærnemælk og havsalt
Hovedret
Helstegt kalveculotte, fra Himmerland
Kyllingebryst stegt m. ramsløgpesto
Små nye danske kartofler, stegt i smør
Forårssalat m. forskellige salater, skvalderkål, friske grønne asparges, jordbær,
soyaristede mandler, blomster og balsamico dressing
Perlebygsalat m. tomat, spinat, basilikum, bøffelmozzarella og citronolie
Hjemmelavet kalvesauce
Dessert
Hjemmelavet vaniljeis
Serveret på jordbærpurré
Toppet m. sukkerristede hasselnødder, knuste makroner,
friske jordbær og citronverbena