
Julefrokost menu
Brombær sild m. løg og kapers
Karrysalat m. æg og hjemmesyltede drueagurker fra Fyn
Stegt rødspættefilet m. hjemmelavet grov remoulade og citron
Halve æg m. håndpillede rejer og citroncreme
Pisket smør m. kærnemælk og havsalt
Krydderfedt
Anderilette m. timian, dertil pære- og løgkompot og små salt agurker
Hjemmelavet leverpostej m. ristede svampe, bacon
og hjemmesyltede rødbeder fra Fyn.
Smørstegt svinemørbrad m. løg
Dertil grøn bønnesalat m. glaseret perleløg, semidried tomater, soyaristede mandler og krydderolie
Juleost fra Thise mejeri, dertil råsyltede blommer
Ris a la mande m. kirsebærsauce, tilsmagt med hjemmelavet kirsebærvin
Hjemmebagt økologisk rugbrød og Italiensk brød m. rosmarin og havsalt

