Julefrokost menu

Brombær sild m. løg og kapers 

Karrysalat m. æg og hjemmesyltede drueagurker fra Fyn

Stegt rødspættefilet m. hjemmelavet grov remoulade og citron

Halve æg m. håndpillede rejer og citroncreme

Pisket smør m. kærnemælk og havsalt

Krydderfedt

Anderilette m. timian, dertil pære- og løgkompot og små salt agurker

Hjemmelavet leverpostej m. ristede svampe, bacon

og hjemmesyltede rødbeder fra Fyn.

Smørstegt svinemørbrad m. løg

Dertil grøn bønnesalat m. glaseret perleløg, semidried tomater, soyaristede mandler og krydderolie

Juleost fra Thise mejeri, dertil råsyltede blommer

Ris a la mande m. kirsebærsauce, tilsmagt med hjemmelavet kirsebærvin

Hjemmebagt økologisk rugbrød og Italiensk brød m. rosmarin og havsalt

Min. 15 kuverter – 325kr. pr. kuvert