
Menu
Forret
Bagt lyssejfilet og stegt kammusling
Serveret på ærtepurré og spåner af grønne asparges vendt i citronolie
Toppet med tangperler og friske krydderurter
Dertil hjemmebagt økologisk Italiensk brød m. rosmarin og havsalt
Pisket smør m. kærnemælk og havsalt
Hovedret
Helstegt okseculotte fra Himmerland
Farseret kyllingebryst m. gedecreme og friske krydderurter
Små kartofler stegt i smør og citron timian
Tomatsalat m. burrata, små spinatblade og Nicosia oliven m. sten
Toppet m. frisk basilikum og krydderolie
Sommersalat m. forskellige slags salater, friske asparges og bær
Toppet m. soyaristede mandler, blomster og solbærvinagrette
Hjemmelavet svampe sauce på oksefond
Desserten
Hjemmelavet hyldeblomstmousse og vaniljeis
Serveret på hasselnødebund
Toppet m. friske jordbær og citronverbena