Kontakt


Kogekone de luxe

v/ Gitte Lunding

Tel. 23 26 86 02

Bankkonto

Reg.nr. 5479 Kontonr. 0001959287

Lunding Service

Soderup Kirkevej 26 4340 Tølløse CVR-nr. 36246952

Handelsbetingelser

BESTILLING, BEKRÆFTELSE OG BETALING

MINIMUMSBESTILLING
Minimumsbestilling på 20 kuverter på alle buffeter, menuer, frokost, brunch, tapas m.m.

BESTILLING
Jeg anbefaler, at du kontakter mig på telefon eller e-mail i god tid, så vi sammen kan fastlægge den menu, der gør dit arrangement uforglemmeligt. Ud fra dine ønsker, fremsender jeg et uforbindende tilbud, som du i ro og mag kan gennemlæse og godkende. Når du bestiller mindre end 10 dage før levering, er ordren bindende.

ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har godkendt mit tilbud og indbetalt forudbetalingen som anvist, har vi en bekræftet aftale.

BETALING
På tilbuddet/ordrebekræftelsen vil den nøjagtige dato for forudbetaling og slutbetaling fremgå. Ved accept af tilbuddet indbetales en forudbetaling på kr. 5.000,- som bekræftelse af arrangement/levering. Forudbetalingen fratrækkes ved endelig afvikling, MEN refunderes IKKE ved eventuel afbestilling, uanset årsagen.

Er der mindre end 30 dage til leveringsdatoen når du bestiller, skal indbetalingen ske hurtigst muligt og altid senest ved den oplyste betalingsdag (forfaldsdato). Ved manglende eller forsinket betaling efter de anviste forfaldsdato(er), er Kogekone de luxe IKKE FORPLIGTET af det fremsendte tilbud om afvikling og levering af arrangementet.

Du kan betale med MobilePay til mobilnr. 23268602 eller via netbank til konto 5479-0001959287. Ved betaling er det vigtigt, at du husker at oplyse navn og arrangementsdato.

TRANSPORTOMKOSTNINGER OG LEVERING
Alle priser er eksklusive leveringsomkostninger medmindre dette fremgår af tilbuddet.

SERVICE OG EMBALLAGE RETUR
Returemballage og det lånte service og bestik skal rengøres, hvis det ikke er muligt at returnere ved arrangementets afvikling.

Jeg afhenter gerne på et aftalt sted, hvis du ønsker det. Prisen er i så fald minimum 250 kr.

Returemballage kan også efter aftale afleveres direkte til min adresse. Aftale om aflevering/afhentning af service skal træffes før dit arrangement.

Soderup, den 01.01.2017

Kogekone de luxe
Smagsoplevelser